Relatie coaching

Iedere relatie is uniek en heeft weer iets anders nodig. Tijdens een telefonische kennismaking bespreken we wat er bij jullie speelt en waar jullie behoefte aan hebben.

Relatie coaching

Het is belangrijk om te beseffen dat doorlopen met relatieproblemen zorgt voor stress, angst, eenzaamheid, problemen bij je eventuele kinderen, somberheid en uiteindelijk in de meeste gevallen een relatiebreuk. Daarom is het heel waardevol om samen stappen te zetten en actief te werken aan het herstel van jullie relatie. Dat kan best spannend zijn. Door hier te zijn hebben jullie al een belangrijke stap gezet, door te erkennen dat jullie verlangen naar verandering.

Als EFT-relatiecoach begeleid ik stellen en individuen bij de uitdagingen die zij ervaren in hun relaties. Mijn expertise ligt tevens op het gebied van individuele sessies, waarin ik als Brainspotting-therapeut ondersteuning bied bij het reguleren van emoties, en het verwerken van overweldigende of pijnlijke ervaringen die invloed kunnen hebben op jullie relatie.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk in Amsterdam, Alkmaar of Hilversum. Aarzel niet om mij een berichtje te sturen voor een vrijblijvende, telefonische kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen we bespreken hoe ik jullie kan ondersteunen op jullie pad naar een gezonde, liefdevolle en harmonieuze relatie.

Samen kunnen we werken aan het herstellen van de verbinding, het doorbreken van destructieve patronen en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Om een duurzame en bevredigende relatie te bouwen waarin jullie je verbonden, begrepen en geliefd voelen.

Wat anderen zeggen

“We hebben dingen over elkaar ontdekt die we in al die jaren nog niet van elkaar wisten. Onze relatie heeft zich meer verdiept en het is alsof we elkaar weer opnieuw hebben leren kennen.”

Johannes & Jana

“Onze ruzies zijn minder heftig nu we elkaar beter begrijpen aan elkaar kunnen vertellen wat we nodig hebben. Ook lukt het steeds vaker om tijdens een ruzie 'op de rem te trappen', waardoor we elkaar minder kwetsen.”

Darren & Martha

“Anne-Brit komt prettig over, warm en hartelijk en is alert aanwezig als gespreksleider maar tegelijk niet dominant of afleidend. Ze stuurt met vragen maar geeft ook ruimte als er toch ook iets anders belangrijks opduikt.”

Ingrid & Andrea