Skip to main content

Relatie coaching

In welke fase zitten jullie? Zoals het nu is wil je niet verder. De relatie staat onder spanning. Zijn jullie elkaar kwijtgeraakt? Mis je intimiteit of vertrouwen? Herken je een patroon waardoor jullie elkaar kwetsen? Of verlang je naar meer maar weet je niet hoe? En is het de moeite waard de verbinding weer op te zoeken?

Relatie coaching

Relatietherapie of coaching zorgt voor meer intimiteit en verbinding. Het verbetert je relatie, je leert emoties te reguleren, stress te verlangen en maakt je vrijer van gevoelens als frustratie, boosheid, angst, paniek en somberheid. Door blijven lopen met relatieproblemen zorgt in de meeste gevallen voor een relatiebreuk, met alle gevolgen van dien. Zeker als je kinderen hebt. Daarom is het zinvol om samen stappen te zetten en actief te werken aan het verbeteren van jullie relatie. Dat kan best spannend zijn. Door hier te zijn heb je al een belangrijke stap gezet: te erkennen dat je verlangt naar verandering.

Als EFT-relatiecoach begeleid ik stellen en individuen bij de uitdagingen die zij ervaren in hun relaties. Mijn expertise ligt tevens op het gebied van individuele sessies, waarin ik met Brainspotting en de Polyvagaal theorie ondersteuning bied bij het reguleren van emoties, en het verwerken van overweldigende of pijnlijke ervaringen uit het verleden, die invloed kunnen hebben op jullie relatie.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk in Amsterdam, Alkmaar, Hilversum of online. Aarzel niet om mij een berichtje te sturen voor een telefonische kennismaking.

Samen werken we aan het herstellen van verbinding, doorbreken van destructieve patronen en ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Om een liefdevolle, bevredigende relatie te bouwen waarin je je verbonden, begrepen en geliefd voelt.

Heb je twijfels of bezwaren om aan relatietherapie te beginnen? Dan kun je daar in dit artikel meer over lezen.

Wat anderen zeggen

“We hebben dingen over elkaar ontdekt die we in al die jaren nog niet van elkaar wisten. Onze relatie heeft zich meer verdiept en het is alsof we elkaar weer opnieuw hebben leren kennen.”

Johannes & Jana

“Onze ruzies zijn minder heftig nu we elkaar beter begrijpen aan elkaar kunnen vertellen wat we nodig hebben. Ook lukt het steeds vaker om tijdens een ruzie 'op de rem te trappen', waardoor we elkaar minder kwetsen.”

Darren & Martha

“Anne-Brit komt prettig over, warm en hartelijk en is alert aanwezig als gespreksleider maar tegelijk niet dominant of afleidend. Ze stuurt met vragen maar geeft ook ruimte als er toch ook iets anders belangrijks opduikt.”

Ingrid & Andrea
× Hoe kan ik je helpen?