Skip to main content

Met een rijkdom aan een verscheidenheid aan opleidingen, trainingen, kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke transformatie, blijf ik mezelf doorlopend onderdompelen in vakkennis. Deze toewijding stelt me in staat om voortdurend nieuwe inzichten en perspectieven te verkrijgen, zowel vanuit professioneel oogpunt als vanuit mijn eigen levenservaringen.

Ik ben niet onbekend met de impact van trauma en relatieproblemen, omdat ik zelf heb ervaren hoe deze factoren het leven kunnen beïnvloeden. Ik begrijp de diepgaande invloed die ze kunnen hebben op onze perceptie en ervaring van het leven.

Gelukkig heb ik ook mogen ervaren welke grote veranderingen er mogelijk zijn en hoe we onszelf daarvan kunnen bevrijden. Als relatiecoach en Brainspotting-therapeut begeleid ik anderen met liefde en aandacht in dit transformatieproces. Ik bied een veilige ruimte waarin mensen de nodige ondersteuning vinden om hun eigen stukken aan te kijken, hun innerlijke kracht te hervinden en stappen te zetten naar een leven dat in lijn is met eigen waarden en verlangens.

Wat kun je verwachten?

Samen creëren we een veilige ruimte waarin we de diepere lagen van persoonlijke groei verkennen en werken aan het herstellen van verbinding en veerkracht. Mijn stijl van begeleiding is empathisch en motiverend, en ik word vaak beschreven als betrokken, liefdevol en recht door zee.

De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Amsterdam, Alkmaar of Hilversum. Ik maak gebruik van diverse methodieken, waaronder Emotionally Focused Therapy (EFT), de Polyvagaal theorie, de Gottman-methode, Systemisch werk en Brainspotting. Door deze veelzijdige benaderingen kan ik vraagstukken, blokkades, pijnpunten en patronen op verschillende manieren benaderen, met als ultiem doel het bevorderen van een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen.

Tijdens de sessies richten we ons op communicatie, patronen, dynamieken en overtuigingen die mogelijk belemmerend zijn. We onderzoeken hoe je deze patronen kunt doorbreken en op een andere manier kunt benaderen. Vaak leiden enkele sessies al tot waardevolle inzichten.

In individuele sessies gaan we dieper in op specifieke thema’s, kwetsuren of blokkades dat jou belemmert om voluit te leven en een diepere verbinding met anderen aan te gaan. Samen werken we aan het transformeren van deze obstakels, zodat je met meer vrijheid en vervulling kunt leven.

Opleidingen & trainingen

 • Emotionally Focussed Therapy (EFT), EFT Nederland gecertificeerd
 • Mental coach, SNRO geaccrediteerd, NRTO- en CRKBO keurmerk
 • Relatiecoach, SNRO geaccrediteerd, NRTO- en CRKBO keurmerk
 • Training Bindings- & Verlatingsangst, Hannah Cuppen en Kees Boekschoten
 • The Code of The Extraordinary Mind, Vishen Lakiani
 • The Science of Well-Being, Yale
 • Karakterstructuren, Tijn Ponjee
 • Team- & strategy alignment programs, Amaseu
 • Oplossingsgericht coachen, Sergio van der Pluijm
 • Creatief schrijven, Christine Pannebakker
 • Taboes, Esther Perel
 • De fundamenten van Trauma, Bessel van der Kolk
 • Systemisch coachen, Hylke Bonnema
 • The Art and Science of Love, The Gottman Institute
 • Brainspotting Inc. USA, Fase 1, Nederland
 • Brainspotting Inc. USA, Fase 2, Belgie
 • Familieopstellingen, IVSW, Dader- & slachtofferschap, Elmer Hendrix
 • Brainspotting Inc. USA, Fase 3, David Grand
 • NLP
 • Polyvagaal theorie in de praktijk, Deb Dana

Om mezelf als coach blijvend te ontwikkelen neem ik deel aan intervisies en vergroot ik mijn kennis doorlopend met literatuur en trainingen in mijn vakgebied.

× Hoe kan ik je helpen?