Aanbod & tarieven

Tarieven & afspraken

Kennismakingsgesprek

We bespreken in het kort waar je hulp bij kunt gebruiken. Ik vertel je hoe ik werk en beantwoord eventuele vragen.

Relatietherapie & coaching

Relatietherapie is een proces dat we samen aangaan. Omdat er kwetsbare thema’s besproken worden, patronen ontrafelt en jullie daarin nieuwe stappen leren maken, werk ik met minimaal 6 sessies. Het is wenselijk die met tussenposen van 1 of 2 weken te doen en de sessies vooruit te plannen. Daarna bespreken we waar jullie staan en wat voor jullie nog wenselijk is.

Indien je een andere vraag hebt waarbij je begeleiding kunt gebruiken, hoor ik dat graag.

Individuele coaching & Brainspotting

Uitgaande van jouw wensen en wat er speelt, overleggen we wat passend is. Ga uit van gemiddeld 6-12 sessies, afhankelijk van het thema en waar jij op dat moment bent in het proces. De coach sessies kunnen worden aangevuld met Brainspotting.

Relatie Transformatie Programma

Het Relatie Transformatie Programma is een diepgaand, coach-traject voor ambitieuze professionals. Gedurende 6 maanden werken we aan de transformatie van jullie relatie. Een uniek programma speciaal op jullie afgestemd, met wekelijkse coaching. Voor wie? Lees verder

Online relatie training

Is een coach-traject nog een te grote stap? Dan is de online Relatie APK Training misschien wat voor jou. Het is geen therapie maar een training waarmee je leert over diverse relatie thema’s. Zoals communicatie, vertrouwen, patronen, intimiteit en verbinding.

Tarieven losse sessies (online & op locatie)

  • Telefonisch kennismakingsgesprek is kosteloos en duurt ongeveer 15-20 minuten
  • Sessie individueel €114,95 incl (95,- ex) btw, 50-60 minuten
  • Sessie Brainspotting €154,28 incl (127,50,- ex) btw, 80-90 minuten
  • Sessie gezamenlijk €169,40 incl (140,- ex) btw, 80-90 minuten

Intake

Voordat je komt stuur ik je een intake formulier. Ik vraag je die in te vullen en mee te nemen naar de eerste afspraak.

Afzeggen of verzetten

Afspraken kunnen op een werkdag minimaal 26 uur van tevoren kosteloos afgezegd of verzet worden, liefst via WhatsApp. In andere gevallen wordt het volledige tarief van de sessie in rekening gebracht.

Vergoeding

Voor vergoeding van coaching door zorgverzekeraars zijn nog geen eenduidige regels opgesteld. Kosten voor coaching is in bepaalde gevallen aftrekbaar van de belasting. Als ondernemer kan je de kosten meenemen in je bedrijfskosten. Je kan ook informeren bij je werkgever of die bereid is een coaching traject voor je te vergoeden.

Inzet

Het succes van jouw ontwikkelingstraject is mede afhankelijk van jouw eigen inzet. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor jouw groei en ontwikkeling. Als relatiecoach sta ik klaar om jou te ondersteunen, te inspireren en te begeleiden, maar uiteindelijk ben jij degene die de stappen moet zetten om actief aan de slag te gaan.

Algemene voorwaarden