Skip to main content

Aanbod & tarieven

Overzicht aanbod & voorwaarden

Gratis Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel je waar je hulp bij kunt gebruiken en ontdek je binnen 30 minuten wat er mogelijk is voor jou.

Trajecten relatie- & individuele coaching

Relatie coaching is een proces dat we samen aangaan. Omdat er kwetsbare thema’s besproken worden, patronen ontrafelt en je daarin nieuwe stappen leert maken, werk ik met trajecten. De sessies zijn op locatie of online, alleen of samen met jouw partner. Een traject is voor mensen die bepaalde thema’s in hun leven of relatie willen transformeren En daar intensief aan willen werken voor het mooiste resultaat. Plan een vrijblijvende kennismaking om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Traject relatie coaching voor stellen (3 maanden) €2669,- in. btw. Inclusief intake sessie, 4 individuele sessies en 8 partner sessies. Follow-up sessie na 3 maanden.

Traject individuele coaching (3 maanden) €1855,- in. btw. Inclusief intake sessie, 8 individuele sessies en 2 Brainspotting sessies. Follow-up sessie na 3 maanden.

Traject Brainspotting (2 maanden) €1250,- in. btw. Inclusief intake sessie, 5 Brainspotting sessies. Follow-up sessie na 2 maanden.

Het succes van jouw ontwikkelingstraject is mede afhankelijk van jouw eigen inzet. Jij blijft zelfverantwoordelijk voor jouw groei en ontwikkeling. Als relatiecoach sta ik klaar om jou te ondersteunen, begeleiden en inspireren om zelf actief aan de slag te gaan.

Online relatie training

Als een persoonlijk coach-traject nog een te grote stap is voor jou of je partner. Dan is de online Relatie APK Training misschien iets voor jullie. Een training (dus geen coaching of therapie) waarmee je leert over uiteenlopende relatie thema’s. Zoals constructieve communicatie, relatie patronen herkennen en doorbreken, intieme gesprekken voeren, conflicten uitpraten en het vergroten van jullie emotionele verbinding. Deze training is in samenwerking met RelatiePartners ontwikkelt.

Kosten Online Relatie APK Training €599,- incl. btw.

Afzeggen of verzetten sessies

Afspraken kunnen op een werkdag minimaal 48 uur van tevoren kosteloos afgezegd of verzet worden, liefst via WhatsApp. In andere gevallen wordt het volledige tarief van de sessie in rekening gebracht.

Veel gestelde vragen

Waar vinden de sessies plaats? De sessies zullen online en deels op locatie zijn. We stemmen samen af wat in jouw proces het beste past.

Wat maakt jou anders dan andere relatiecoaches? Ik kijk naar het hele plaatje en pak relatieproblemen aan bij de kern. Ieder mens is uniek en heeft andere dingen meegemaakt. Daarom neem ik jou als uitgangspunt en kijk naar wat jij nodig hebt, in plaats van met standaard programma’s te werken.

Wat zijn de mogelijkheden voor betaling? In termijnen betalen is mogelijk. Laten we dit tijdens het kennismakingsgesprek bespreken.

Als ondernemer kun je het bedrag opvoeren als coaching. Laat me weten welke gegevens je op een zakelijke factuur wilt hebben.

Ik heb momenteel geen partner, is relatie coaching iets voor mij? Het individuele traject is geschikt voor mensen met of zonder relatie. We werken aan het fundament voor jouw (toekomstige) relaties. Plan een kennismakingsgesprek als je hier meer over wilt weten.

Ik heb een vakantie gepland tijdens het traject, is dat een probleem? Geen probleem, we kunnen de sessies flexibel en eventueel online inplannen.

Waarom kan ik een traject niet meteen kopen en is er eerst een kennismaking nodig? Ik plan altijd eerst een kennismakingsgesprek, omdat ik het belangrijk vind dat we voelen dat we met elkaar willen werken. Als dat goed voelt, kunnen we namelijk de meest optimale resultaten behalen met jouw traject.

Heb je nog andere vragen? Stuur me een berichtje via info@thecoachingpartners.nl of neem contact op via de knop op mijn website

Algemene voorwaarden

× Hoe kan ik je helpen?