Individuele coaching

Of je nu een relatie hebt of single bent, ontwikkeling begint bij de relatie met jezelf. Ik bied persoonlijke begeleiding op thema’s als vertrouwen, voelen, stress, intimiteit, relaties, verbinding, ruimte voor jezelf en overweldigde emoties. En werk als Brainspotting therapeut aan de verwerking van trauma, angst en blokkades.

Mental- & relatiecoaching

Individuele sessies

Tijdens de sessies begeleid ik je om te ontdekken welke aangeleerde gedragspatronen jou in de weg zitten, in relatie tot jezelf en anderen.

De methodieken waar ik mee werk komen uit EFT, IBCT, Gotmann, systemisch werk en de Polyvagaaltheorie. Daarnaast hanteer ik de psychotherapeutische Brainspotting methode, waarmee je (onbewuste) blokkades die je dagelijks functioneren op negatieve wijze beïnvloeden, kunt verwerken.

Meer over Brainspotting kun je lezen op de website van David Grand PhD, de grondlegger van deze methodiek.

Veel voorkomende thema’s zijn:

  • Verlatings- of bindingsangst
  • Niet weten wat je wilt
  • Geen tijd/ruimte maken voor jezelf
  • Controle willen houden
  • Relatieproblemen
  • Levensdoelen willen bereiken
  • Problemen met werk
  • Stress
  • Foute relaties
  • Moeite met grenzen stellen

Brainspotting

Brainspotting is een zeer effectieve methode voor een breed scala aan emotionele en somatische aandoeningen. Het zorgt voor blijvende resultaten waarbij gedragsverandering niet nodig is. Het is vooral effectief bij op trauma gebaseerde thema’s, en helpt bij het identificeren en genezen van onderliggende trauma’s die bijdragen aan angst, somberheid en gedragsproblemen. Het is niet nodig om trauma opnieuw tot in detail te bespreken omdat Brainspotting toegang geeft tot zowel hersen- als lichaamsprocessen. Brainspotting kan ook worden gebruikt met prestatie- en creativiteitsverbetering.

Wil je meer weten over Brainspotting? Neem een kijkje op de website van David Grand Ph.D, de grondlegger van de Brainspotting methodiek.

 

One Day Retreat: Een dag voor mezelf 

Voor wie zichzelf een dag cadeau wil doen om aan zichzelf te werken op een plezierige, inspirerende manier, organiseer ik Een Dag Voor Mezelf. Een hele dag voor jezelf, met een uiteenlopend programma waarin je inzichten, tools en opdrachten krijgt aangereikt om de relatie met jezelf te versterken. Wees welkom!

We gaan terug naar wat wezenlijk van belang is;

Welke behoeftes leven er in je? Wat mis je? Welke emoties ervaar je? En welke antwoorden liggen er in jou verscholen?

Wat anderen zeggen

“Anne-Brit is op een prettige manier aanwezig, op open wijze sturend waar nodig. Humor is ook een mooie eigenschap van haar die ze inzet om dingen duidelijk te maken.”

Ruben

“Ik ben dankbaar voor wat de sessies me gebracht hebben. Daar had ik veel eerder mee moeten beginnen.”

Annemieke

“Anne-Brit is open, recht door zee, empathisch, liefdevol, confronterend en weet als geen ander te motiveren tot lonende transformaties.”

Margriet