Individuele coaching

Of je nu in een relatie bent of single, het startpunt van persoonlijke ontwikkeling ligt bij de relatie met jezelf. Ik begeleid je bij thema’s als (zelf)vertrouwen, stress, trauma, burn-out, relaties, piekeren, keuzes maken, grenzen en (overweldigende)emoties.

Individuele sessies

Als ervaren coach begrijp ik dat het verkennen van deze onderwerpen een diepgaand proces kan zijn. Samen zullen we werken aan het vergroten van zelfbewustzijn, het ontdekken van je innerlijke kracht en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw waarden en verlangens.

Of je nu worstelt met vertrouwen na een pijnlijke ervaring, stress ervaart in verschillende aspecten van je leven, geconfronteerd wordt met trauma of een burn-out hebt, of gewoon behoefte hebt aan het versterken van relaties, het begrijpen- en beheersen van emoties, en het verdiepen van je verbinding met anderen, ik ben er om je te ondersteunen.

Mijn benadering is holistisch en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Samen zullen we een veilige en vertrouwelijke omgeving creëren waarin je vrij kunt delen en groeien. Door middel van gesprekken, oefeningen en gerichte technieken zullen we werken aan het transformeren van belemmerende patronen, het herstellen van balans en het ontwikkelen van veerkracht.

Tijdens onze individuele sessies maak ik gebruik van verschillende methodieken, waaronder Emotionally Focussed Therapy (EFT), IBCT, Gotmann, systemisch werk en de Polyvagaaltheorie. Daarnaast integreer ik de psychotherapeutische methode Brainspotting, waarmee je (onbewuste) blokkades die een negatieve invloed hebben op je dagelijks functioneren kunt verwerken.

Veelvoorkomende thema’s waar we aan kunnen werken zijn:

 • Stress
 • Relatieproblemen
 • Moeite om bij gevoel te komen
 • Niet weten wat je wilt
 • Onvoldoende tijd of ruimte voor jezelf nemen
 • Controledrang
 • Alleen voelen
 • Verlatings- of bindingsangst
 • Het bereiken van levensdoelen
 • Onzekerheid
 • Werk gerelateerde problemen
 • Ongezonde relaties
 • Moeite met het stellen van grenzen

Neem vandaag nog contact met me op voor een persoonlijke kennismaking, waarin we kunnen bespreken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen en het creëren van een vervullend leven vol zelfvertrouwen en verbinding.

Brainspotting

Brainspotting is een benadering die gericht is op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het maakt gebruik van de relatie tussen oogposities en de verwerking van trauma in de hersenen. Door specifieke oogposities te richten op de “brainspots”, kunnen de gebieden in de hersenen worden geactiveerd die verbonden zijn met de opgeslagen traumatische ervaringen.

Het doel van Brainspotting is om toegang te krijgen tot de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam en de verwerking van trauma op een diepgaand niveau te bevorderen. Door zich te richten op de fysieke sensaties en emotionele reacties die optreden tijdens het richten van de ogen, kunnen cliënten de opgeslagen trauma-energie loslaten en genezing mogelijk maken.

Wat Brainspotting uniek maakt, is dat het niet alleen gericht is op het verwerken van trauma, maar ook op het versterken van natuurlijke hulpbronnen en het bevorderen van positieve groei en ontwikkeling. Het kan worden toegepast om veerkracht te vergroten, zelfvertrouwen op te bouwen, creativiteit te stimuleren en prestaties te verbeteren.

Bekijk deze video als je meer wilt weten over de werking van Brainspotting of als je geïnteresseerd bent in het toepassen ervan in jouw eigen traject van persoonlijke groei, kun je contact met mij opnemen.

Wat anderen zeggen

“Anne-Brit is op een prettige manier aanwezig, op open wijze sturend waar nodig. Humor is ook een mooie eigenschap van haar die ze inzet om dingen duidelijk te maken.”

Ruben

“Ik ben dankbaar voor wat de sessies me gebracht hebben. Daar had ik veel eerder mee moeten beginnen.”

Annemieke

“Anne-Brit is open, recht door zee, empathisch, liefdevol, confronterend en weet als geen ander te motiveren tot lonende transformaties.”

Margriet