Relatie Transformatie Programma

Trauma in relaties – Dat wat je gemist hebt in de relatie met je ouders, hoop je later te vinden bij een partner

Relatie Transformatie
Individueel traject

Bij trauma denken we vaak aan heftige, grote dingen, maar het is niet de gebeurtenis maar wat iets van binnen met ons doet. Op mentaal, fysiek en emotioneel niveau. Het is wat we meemaken en we op dat moment niet kunnen verwerken.

Dat kan zijn omdat het te snel, angstig, overweldigend of niet te begrijpen is, op dat moment in jouw leven. Dat is afhankelijk van de omstandigheden, leeftijd, en de mate waarin anderen er voor je waren en zich hebben kunnen afstemmen op jouw behoeften.

We maken allemaal in meer of mindere mate trauma mee in ons leven. En de uitdrukking ‘tijd heelt alle wonden’ is helaas niet hoe ons brein en lichaam werkt.

Want trauma veroorzaakt een verlies van verbinding met zowel jezelf als anderen, wat kan zorgen voor pijn, gevoelens van eenzaamheid, onbegrip, en je niet gezien, gehoord of ongeliefd voelen. In relaties leidt dit vaak tot uitdagingen.

Kortom, oud zeer verandert de manier waarop je jezelf, anderen en de wereld ervaart.

Hierdoor kan je jezelf minderwaardig, onzeker of juist verongelijkt en overdreven trots gaan voelen. Of je kunt geneigd zijn te geloven dat alles rationeel opgelost kan worden, terwijl je tegelijkertijd worstelt met opgekropte emoties, onderdrukte woede of uitbarstingen van boosheid.

Dit merk je bijvoorbeeld door veelvuldig piekeren, negatieve gedachten, onzekerheid, moeite met vertrouwen, spanning in je lichaam, zelfkritiek, fysieke klachten, oordelen en kritisch zijn naar anderen, hoge eisen stellen aan jezelf, jezelf terugtrekken, niet uitspreken, boos worden, onbegrepen voelen, moeite met tijd maken voor jezelf en wat voor jou echt belangrijk is, en leidt tot diverse problemen in relaties.

Er zijn veel verschillende manieren om hieraan te werken. Mijn ervaring is dat het voor veel mensen een uitdaging is, omdat er een investering in zichzelf, commitment en tijd voor nodig is. En mensen van nature geneigd zijn af te haken wanneer het moeilijk wordt. Waardoor ze zichzelf saboteren en niet kiezen voor groei.

Daarom is mijn persoonlijke Relatie Transformatie Traject niet voor iedereen.

Het is voor wie op korte termijn, grote stappen wil maken en de manier waarop ze relaties hebben (gehad) voorgoed willen veranderen.

In het 1:1 Relatie Transformatie Traject beginnen we bij de relatie met jezelf. We kijken naar patronen in jouw relaties en wat de onderliggende oorzaak is voor de problemen die jij in relaties ervaart. En gaan daaraan werken. Zodat er een positieve verandering komt in hoe jij relaties aangaat en onderhoudt.

Daarin werk ik 1:1 intensief met jou samen, gedurende 3 maanden. En ga je grote stappen maken die voor blijvende verandering zorgen.

Met na 6 maanden een follow-up sessie, om te kijken waar je dan staat.

Alleen voor mensen met ambitie en die echt in actie willen komen om stappen te maken en meer uit het leven en hun relatie willen halen. Het is een traject voor mensen die keuzes kunnen maken, bereid zijn te investeren en door te gaan waar anderen stoppen.

Dit programma kan voor jou de weg zijn naar een vrijer leven met meer geluk, plezier, gezondheid en vervullende, liefdevolle relaties.

Tijdens een vrijblijvend 1:1 kennismakingsgesprek ontdek je binnen 30 minuten wat er mogelijk is voor jou.

Jouw investering: commitment, eigenaarschap en de bereidheid te kijken naar wat er is.

Persoonlijk 1:1 Relatie Transformatie Traject €3950,- in. btw

Inclusief:

 • 3 maanden intensief 1:1 samenwerken
 • Wekelijks sessies (in overleg af te stemmen online/op locatie)
 • Opdrachten en oefeningen waarmee je nieuwe inzichten krijgt en ander gedrag leert toepassen
 • Speciaal afgestemd op jouw persoonlijke proces
 • Persoonlijk bereikbaar voor vragen via Whats App en mail
 • Follow-up na 6 maanden

Het is een investering

Ik weet hoe spannend investeren in jezelf kan voelen. Toch weet je één ding zeker: als je geen stappen zet, verandert er niks.

Dit zijn de vragen die mij altijd helpen om dergelijke keuzes te maken:

 • Wat frustreert me momenteel? (Bv te lang doormodderen/niet echt durven gaan voor een gedroomde volgende stap)
 • Welk effect heeft deze ‘frustrerende’ situatie nu op mijn leven?
 • Wat zou het me kosten (aan tijd/energie/gemiste kansen etc.) als ik hier nu niets mee doe?
 • Wat zou ik het allerliefste willen/wat is mijn grootste verlangen?
 • Welk effect zou het op mijn leven hebben als ik dat zou kunnen bereiken?
 • Voelt dit traject als de juiste match voor mij?

Wat maakt dit persoonlijke traject anders dan losse sessies?

Ik weet dat je met sessies een eind kunt komen. Maar ook dat het langer duurt en dat er voor klanten veel meer mogelijk is wanneer ze intensief en gecommiteerd werken. En dat ik veel meer kan bieden in een exclusief traject, waardoor je veel sneller grote, blijvende stappen kunt maken.

Hoeveel tijd zou het jou kunnen schelen als je het niet allemaal zelf hoefde te bedenken? 

Ik heb het Relatie Transformatie Traject opgebouwd met jaren lange kennis en ervaring van hoe je op de lange termijn gedrag verandert. Dat is dus anders dan één keer een training volgen of een boek lezen. In dit traject leer je de stappen om jezelf blijvend te ontwikkelen naar een liefdevolle, gezonde en plezierige relatie, en een leven dat beter bij je past.

 

Je hoeft het niet alleen te doen

Dankzij mijn kennis, vele klanten uit mijn praktijk die je voorgingen, en eigen ervaring met relatie-struggles in het verleden, heb ik de allerbeste en snelste methodieken voor je op een rij gezet. Om je verdriet, boosheid of frustratie over onbegrip, afwijzing, en je niet gezien, gehoord of gewaardeerd voelen, lost te laten. En de problemen in je relatie(s) bij de oorzaak aan te pakken.

Dus wil je het zelf doen, of gun je jezelf het fijne gevoel ondersteund te worden met de juiste richting?

 

In het 1:1 Relatie Transformatie Traject ontdek je:

>> Hoe je een relaxte & gelukkige relatie kunt hebben door pijn in je relaties aan te kijken

>> De allerbeste methodieken en tools die je meteen kunt toepassen om te voelen wat je nodig hebt, en te kunnen handelen op een manier die voor je werkt – ook op een stressvolle dag

>> Hoe je die stem van zelfkritiek naar de achtergrond kunt laten verdwijnen waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt

>> De concrete stappen om op jouw relatie te vertrouwen, zonder steeds weer hopeloos te denken ‘het gaat toch nooit lukken’ en het op te geven

>> Dé manier om los te komen uit die ‘altijd maar doorgaan’-modus zodat je eindelijk kunt genieten van tijd voor jezelf én meer plezier en intimiteit in je relatie ervaart

>> Hoe je supergoed voor jezelf zorgt zonder schuldgevoel, waardoor je je weer energiek voelt om leuke dingen te doen met je partner, gezin of anderen

>> De manier om resultaten te bereiken waar je tevreden over kunt zijn, zonder je steeds af te vragen of het wel goed genoeg is wat je doet

>> Hoe je met meer aandacht kunt zijn bij jezelf en de mensen van wie je houdt, zodat je je op emotioneel beter met hen kunt verbinden

>> Hoe je ruimte kunt maken voor wat jij verlangt en nodig hebt, en niet alleen maar bezig bent met wat anderen nodig hebben

>> Hoe je jezelf kunt zijn, zonder constant bezig te zijn met of je het wel goed genoeg doet

>> Te onderzoeken wat jij belangrijk vindt, zodat je in lijn daarmee kunt leven, liefdevolle relaties kunt aangaan en onderhouden

>> Hoe je oude pijn kunt verwerken, zodat het niet langer in de weg zit en voor problemen zorgt in je relatie

>> Hoe je kunt communiceren op een manier dat je partner jou wel begrijpt, en je je gezien en gesteund voelt in je relatie

Veel gestelde vragen:

Waar vinden de sessies plaats? De sessies zullen online en deels op locatie zijn. We stemmen samen af wat in jouw proces het beste past.

Wat maakt jou anders dan andere relatiecoaches? Ik kijk naar het hele plaatje en pak relatieproblemen aan bij de kern. Ieder mens is uniek en heeft andere dingen meegemaakt. Daarom neem ik jou als uitgangspunt en kijk naar wat jij nodig hebt, in plaats van met standaard programma’s te werken.

Wat zijn de mogelijkheden voor betaling? Mijn persoonlijke Relatie Transformatie Traject kan in termijnen worden betaald. Laten we dit tijdens het kennismakingsgesprek bespreken.

Als ondernemer kun je het bedrag opvoeren als coaching. Laat me weten welke gegevens je op een zakelijke factuur wilt hebben.

Ik heb momenteel geen partner, is dit traject dan iets voor mij? Het traject is geschikt voor mensen met of zonder relatie. We werken aan het fundament voor jouw (toekomstige) relaties. Het is niet nodig om daar een partner voor te hebben. Plan een kennismakingsgesprek als je hier meer over wilt weten.

Ik heb een vakantie gepland tijdens het Traject, is dat een probleem? Geen probleem, we kunnen de sessies flexibel en eventueel online inplannen

Ik zou graag een traject doen samen met mijn partner, kan dat? Tijdens het 1:1 Relatie Transformatie Traject werk ik met jou alleen. Het is mogelijk om met je partner een ander traject te volgen. Plan een gesprek voor de mogelijkheden of kijk op RelatiePartners.com

Waarom kan ik dit traject niet meteen kopen en is er eerst een kennismaking nodig? Ik heb altijd eerst een kennismakingsgesprek, omdat ik het belangrijk vind dat we allebei voelen dat we met elkaar willen werken. Want als dat goed voelt, kunnen we de meest optimale resultaten behalen met jouw traject

Heb je nog andere vragen? Stuur me een berichtje via info@thecoachingpartners.nl of neem contact op via de knop op mijn website

Wat anderen zeggen

“We hebben dingen over elkaar ontdekt die we in al die jaren nog niet van elkaar wisten. Onze relatie heeft zich meer verdiept en het is alsof we elkaar weer opnieuw hebben leren kennen.”

Johannes & Jana

“Onze ruzies zijn minder heftig nu we elkaar beter begrijpen aan elkaar kunnen vertellen wat we nodig hebben. Ook lukt het steeds vaker om tijdens een ruzie 'op de rem te trappen', waardoor we elkaar minder kwetsen.”

Darren & Martha

“Anne-Brit komt prettig over, warm en hartelijk en is alert aanwezig als gespreksleider maar tegelijk niet dominant of afleidend. Ze stuurt met vragen maar geeft ook ruimte als er toch ook iets anders belangrijks opduikt.”

Ingrid & Andrea