Over mij

Gedreven door mijn passie voor persoonlijke groei, zowel van mezelf als anderen, begeleid ik mensen die zich willen ontwikkelen op relationeel en emotioneel vlak. Zodat ze de relatie kunnen creëren die ze zelf voor ogen hebben.

In de afgelopen 24 jaar heb ik op het gebied van persoonlijke groei een schat aan kennis en praktijkervaring opgedaan; door het volgen van diverse coach opleidingen, trainingen, workshops maar ook door het vergaren van veel vakkennis en levenservaringen.

Ik heb zelf ervaren wat relatieproblemen met je kunnen doen en wat een enorme impact het kan hebben op je keuzes, gezin en welzijn.

Ook weet ik inmiddels dat er enorme veranderingen mogelijk zijn, en hoe bewust te kiezen om dingen anders te gaan doen. Ik geniet van het oprechte contact en het begeleiden van stellen in hun proces.

Hoe werk ik?

Mijn stijl is empatisch en motiverend. Men beschrijft mij als betrokken, recht door zee, confronterend en liefdevol. Ik geniet van het oprechte contact met mensen.

De sessies zijn met de partners tegelijk. Indien wenselijk kunnen we tussendoor een sessie plannen waar ik met een van de partners kijk naar wat er speelt dat het gezamenlijke proces in de weg zit.

Door de methodieken die ik hanteer inspireer ik mijn cliënten om vraagstukken, ervaringen en gevoelens op een andere manier te benaderen. Om zo meer in contact te komen met zichzelf en met elkaar.

Tijdens onze sessies onderzoeken we thema’s die er spelen. Vaak geeft dit na een aantal sessies al waardevolle inzichten, die een ontwikkeling in gang zetten.

Om mezelf als coach blijvend te ontwikkelen neem ik deel aan maandelijkse intervisies, vergroot ik mijn kennis met vakliteratuur en volg ik jaarlijks diverse trainingen in mijn vakgebied.

Opleidingen & trainingen

  • Mental Coaching, SNRO geaccrediteerd, NRTO- en CRKBO keurmerk
  • Relatie Coach, SNRO geaccrediteerd, NRTO- en CRKBO keurmerk
  • Training Bindings- & Verlatingsangst, Hannah Cuppen en Kees Boekschoten
  • The Code of The Extraordinary Mind, Vishen Lakiani
  • Taboes, Esther Perel
  • De fundamenten van Trauma, Bessel van der Kolk

Om mezelf blijvend te ontwikkelen volg ik jaarlijks de nodige trainingen en workshops en blijf ik mij verdiepen in literatuur omtrent mijn vakgebied.